Lumi Capitali asutatud kinnisvarafond Lumi Retail Property Fund omandas Tallinnas Lasnamäel Kärberi tänaval asuva kaubandushoone, mille ankurüürnikeks on Selver AS ja MyFitness AS. Omandatud objekti peamisteks tugevusteks on hea asukoht Kärberi elurajooni keskuses ning hästitoimivad ankurüürnikud. Lisaks avab käesoleva aasta oktoobris Poola päritolu jaemüügikett PEPCO seal oma kolmanda kaupluse Tallinnas.

Tegemist on fondi kolmanda investeeringuga ning ühtlasi esimese kaubandushoonega Tallinnas. Eelmine investeering tehti selle aasta märtsi alguses, kui omandati Narvas Tiimani tänaval olev kaubanduspind. Lisaks kuulub fondi varade hulka 2017. aastal ostetud Tartu Aardla Selver.

Lumi Retail Property Fund on kogu Baltikumi haarav kinnisvarafond, mis spetsialiseerub ainult kodulähedastesse kaubanduskeskustesse ja toidupoodidesse investeerimisele. Fondi investeeringute kogumahuks on planeeritud 100 miljonit eurot ning pikkuseks 20 aastat ning ankurinvestoriks on Swedbank pensionifondid.karberis

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED