Täna avatakse pidulikult Vaba Lava teatrihoone – esimene uus teatrimaja Eestis viimase 100 aasta jooksul. Vaba Lava on kaasaegne ja avatud etenduskunstide keskus, mille eesmärgiks on pakkuda väiketeatritele ja vabatruppidele soodsaid arengutingimusi nii teatrihoone kui erinevate tugiteenuste näol. Rohkem infot www.vabalava.ee.

vabalava

vabalavat

Veebruaris müüs kinnisvarafond EEREIF Telliskivi loomelinnakut omava kinnisvaraettevõtte Telliskivi Maja OÜ Rootsi erainvestorile. Tehingu osana oli fondi ülesanne viia lõpuni Vaba Lava teatri arendus. EEREIFi esindajana nõustas Lumi Capital Vaba Lava 2700 ruutmeetrise hoone arendust, mille kogu investeering oli 2,2 miljonit eurot. Hoone avamine on lõpptähiseks 3-aastasele arendusprotsessile, mille käigus räägiti läbi rendimaksete rahastus Eesti riigilt, projekteeriti tehniliselt nõudlik hoone ning viidi läbi tihedas ajagraafikus ehitus.

EEREIFi ja Lumi Capitali partneriteks arenduses olid ehitusprojekti juhtidena Balfour Construction and Real Estate ja HML Project Management. Hoone ehitas Messiehitus ja arhitektiks oli Allianss Arhitetkid.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED