Lumi Retail Property Fund omandas 2018. aasta lõpus viienda kaubanduskeskuse. Tegemist on märgilise sündmusega, kuna see on fondi ja Lumi Capitali esimene invetseering väljaspool Eestit.

Kaubanduskeskus asub Läti pealinnas Riias, tihedalt asustatud Imanta linnaosa südames. Anninmuizas keskus on ümbruskonna elanike jaoks peamiseks igapäevaste ostude tegemise ja teenuste tarbimise kohaks. Hoonel on kaks tugevat ankurüürniku - Rimi supermarket ja MyFitnessi spordisaal. Mõlemad ankurüürnikud on hinnatud kogu Baltikumis. Rimi on ühtlasi suurim toidu- ja tarbekaupade müüja Läti turul.

Investeeringu tugevusteks on keskuse hea asukoht tihedalt asustatud linnaosas ning hästi toimiv üürnike kooslus.An sLumi Retail Property Fund on kogu Baltikumi haarav kinnisvarafond, mis spetsialiseerub ainult kodulähedastesse kaubanduskeskustesse ja toidupoodidesse investeerimisele. Fondi investeeringute kogumahuks on planeeritud 100 miljonit eurot ning pikkuseks 20 aastat ning ankurinvestoriks on Swedbank pensionifondid.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED