Lumi Capital ostis koos Eesti erainvestoritega Riia lennujaama lähistel asuva Plienciema Centrs logistikakompleksi. Piirkond on logistikaettevõtete poolt kõrgelt hinnatud, asudes Baltikumi suurima lennujaama ja Riia tööjõu lähedal.

„Tegemist on Lumi Capitali teise investeeringuga Lätti. Oleme aktiivselt vaatamas uusi investeeringuid nii Eesti, Läti kui Leedu suunas ja seda erinevates kinnisvara sektorites,“ sõnas Lumi Capitali juhtivpartner Raiko Uri.

Lähipiirkond on kiirelt arenemas ning piirkonnas asuvad mitmed logistika ettevõtted, kaubanduskeskused (sh Spice, Maxima XXX, Depo) ja elamupiirkonnad.

Hoone ankurüürnikeks on Inter Cars Grupp ning Deutsche Post DHL Grupp. Kaasaegne logistikakompleks on ehitatud 2006. aastal vastavalt DHL-i rahvusvahelistele standarditele. 

Logistikakompleks hõlmab endas täiendavat 6 285 m2 üüritava pinna arendust, mis valmib 2020. aasta suvel.

Lumi Capitali juriidiline nõustaja oli Primus Derling. Müüja nõustaja tehingus oli Catella Corporate Finance ja juriidiline nõustaja oli Rosenthal Law Firm.Plienciema

Inter Cars Grupp on suurim sõidu-, paki- ja veoautode varuosade maaletooja Kesk- ja Ida-Euroopas, kes tegutseb 400 asukohas 14 Euroopa riigis. Deutsche Post DHL Grupp on üks maailma juhtivaid logistikakontserne, mis tegutseb enam kui 220 riigis.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED