Konkurss toimub Tallinna Ettevõtluspäeva "Julge mõelda, julged teha" raames ning selle eesmärk on tunnustada kaasaegse linnaruumi ja atraktiivse elukeskkonna loomisse panustavaid ettevõtteid. Eestis ainulaadse kontseptsiooniga Lumi Kodud üürimajad on üks kolmest nominendist „Arendusprojekt 2019“ kategoorias, mille võitja selgitab hindamiskomisjon välja 9. oktoobril 2019. 

Lumi Kodude näol on tegu spetsiaalselt pikaajaliseks üürimiseks ehitatud kortermajade kompleksiga, kus osutatakse professionaalset kliendikeskset üürikodude teenust. Üürimajades on 127 eri suurusega korterit, mis sisaldavad integreeritud tehnikaga köögimööblit, sisseehitatud garderoobe ning vannitoamööblit. Lisaks on asumis veel rekreatsiooniala, mänguplats, roheline sisehoov ja parkimismaja. 

Lumi Kodude ainuomanik on LHV pensionifondid ning üürimajade igapäevase juhtimisega tegeleb Lumi Capital.

Loe lisaks Tallinna Ettevõtluspäeva teatest.

Lumi Capital OÜ on kinnisvarainvesteeringutele ja nõustamisele keskenduv ettevõte, kelle kliendid on era- ja institutsionaalsed investorid nii Eestist kui ka välisriikidest.

AS-i LHV Varahaldus pensionifondidel on ligikaudu 178 000 klienti. LHV pakub nii aktiivselt kui ka passiivselt juhitud II ja III samba pensionifonde. LHV pensionifondide maht kokku on üle 1 miljardi euro.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED