Lumi Capitali juhitav kaubanduskinnisvara fond Lumi Retail Property Fund sõlmis Citadele pangaga 8,5 miljoni euro mahus laenulepingu, et refinantseerida Lumi Capitali juhitavaid kaubanduskeskusi.

Laenuleping puudutab Sütiste Maximat ja Kärberi Keskust Tallinnas ning Tiimani Maximat Narvas. Tehingu eesmärgiks on refinantseerida kinnisvarafondi olemasolevaid laene, maksta tagasi eelnevaid laene ning finantseerida varade haldamist.

„Citadele refinantseering on meile väga sobiv, sest nii on meil mitme objekti peale vastas üks kindel partner ja asjaajamine on märksa lihtsam,“ märkis Lumi Capitali partner Lauri Henno ning lisas, et kinnisvarafondi laienemisega on kaasas käinud ka pankade huvi suurenemine.

„Kasvatame oma portfelli edasi ja teeme kindlasti selliseid konsolideerimisi edaspidigi. Kuna plaan on pilk järjest rohkem Baltikumi turule suunata, siis Citadele abil on sinna veelgi parem laieneda, sest panga kohalolu Baltikumis on tugev,“ lausus Henno. 

Lumi Retail Property Fund on kogu Baltikumi haarav kinnisvarafond, mis spetsialiseerub ainult kodulähedastele kaubanduskeskustele ja toidupoodidesse investeerimisele. Fondi investeeringute kogumahuks on planeeritud 100 miljonit eurot ning pikkuseks 20 aastat.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED