Lumi Capitali juhitav kaubanduskinnisvara fond omandas ca 1 500 ruutmeetrise äripinna Tallinnas Priisle asumis. Valmiva 11-korruselise korterelamu esimesel korrusel asuvale äripinnale on sõlmitud rendileping Selver AS-ga. Priisle Kodu arendab Hepsor. 

Foto: Hepsor

"Priisle Selver on osa meie kodulähedaste poodide strateegiast ning omaduste poolest suurepärane lisandus portfelli. Investeeringuna seisneb selle tugevus võimekas ankurüürnikus ja heas asukohas - seetõttu näeme nii kauplusele kui investeeringule väga head pikaaegset potentsiaali," sõnab fondijuht Lauri Henno. Tegemist on juba seitsmenda kaubandusobjektiga Lumi Retail Property fondis.

"Lisaks Lasnamäe suurele asustustihedusele ja Priisle piirkonna kiirele arengule, on suureks plussiks tõsiasi, et kauplus jääb mugavalt tee peale Maardusse ja Muugale suundumisel ning seetõttu on lisaks kohalikele elanikele trajektooril ka palju läbisõitjaid liikumas," selgitab Henno ning lisab, et hea asukoht on kõrge tootlikkuse tagamisel oluliseks eelduseks.

"Töötame järjepidevalt selle nimel, et laiendada kodulähedaste poodide portfelli veelgi ning seda mitte ainult Eestis, vaid kogu Baltikumis," kinnitab Henno fondi edasisi plaane.

Lumi Retail Property Fund on kogu Baltikumi haarav kinnisvarafond, mis spetsialiseerub ainult kodulähedastele kaubanduskeskustele ja toidupoodidesse investeerimisele. Fondi investeeringute kogumahuks on planeeritud 100 miljonit eurot ning pikkuseks 20 aastat.

Hepsor AS (www.hepsor.ee) on üks kiiremini kasvavaid elu- ja ärikondliku kinnisvara arendajaid Eestis ja Lätis. Kümne tegutsemisaasta jooksul on nad loonud üle 1300 kodu ja 15 000 m2 äripinna. Hepsor on esimese arendajana Balti riikides rakendanud mitmeid uuenduslikke insener-tehnilisi lahendusi, mis muudavad ettevõtte rajatavad hooned energiasäästlikumaks ja seeläbi keskkonnasõbralikumaks. Ettevõtte portfellis on kokku 22 arendusprojekti kogupindalaga 140 000 m2.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED