Lumi Capital OÜ juhitav kaubanduskinnisvara fond Lumi Retail Property Fund laiendas hiljuti oma tegevust Riias, omandades seal veel kaks kauplushoonet - Vienības gatve 95 ja Tilta iela 32. Mõlema ankurüürnikuks on super- ja hüpermarketite kett Rimi Latvia, kellega on sõlmitud ka pikaajalised üürilepingud. Tehingu tulemusena on nüüd fondil kokku 9 kaubandushoonet.

tilta 1

"Mõlemad hooned asuvad tiheda liiklusega tänavate ja ühistranspordi sõlmede läheduses, neile on nii jalgsi kui ka sõidukitega mugav juurdepääs, mida ilmestab nende kõrge igapäevane külastatavus. Lisaks Rimile on ka ülejäänud allüürnike kooslus stabiilne ning klientide vajadusi rahuldav. Oleme investeeringutega rahul, sellised traditsioonilised supermarketid on hea täiendus meie kodupoodide fondi. Fondi jätkuv kasv ja sünergia teiste objektidega aitab meil kasvatada fondi väärtust investoreile. " ütleb Lumi Capitali partner ja fondijuht Lauri Henno.

"Meie kavatsused on jätkata oma portfelli kasvatamist Baltikumis ka edaspidi ning antud tehingud on selged sammud sel teel. Meie fondis on nüüd 4 kaubandusobjekti Riias, 2 Tallinnas ning 3 teistes Eesti linnades." lisab Henno.

Vienibas

Lumi Retail Property Fund on kogu Baltikumi haarav kinnisvarafond, mis spetsialiseerub ainult kodulähedastele kaubanduskeskustele ja toidupoodidesse investeerimisele. Fondi investeeringute kogumahuks on planeeritud 100 miljonit eurot ning pikkuseks 20 aastat. Fondi ankurinvestor on Swedbank pensionifondid.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED