15. juunil avatati Flora ajaloo- ja fotonäitus, mis keskendub Flora Maja (Tulika 19) ajaloole, Flora toodetele ning ettevõtte edus tähtsat rolli kandnud inimestele.

Priisle kortermaja

Näitus viib külastajad kaasahaaravale ajareisile, avades Eesti keemiatööstuse lipulaeva Flora põneva loo, mida jutustavad fotod ja nostalgiat tekitavad tooted läbi aegade.

Flora Maja OÜ soovib näitusega tunnustada Tulika 19 hoone ajaloolist tähendust. Raiko Uri Flora Maja OÜ juhatuse liige, rõhutab hoone ajaloolise pärandi olulisust: "Flora Maja ja endise suurtööstuse administratiivhoone hoidjatena tunneme rõõmu sellest, et meie hoonel on pikk ajalugu ning meil on nüüd võimalus seda ka büroohoone külalistega jagada. Ühelt poolt soovime näitusega elus hoida mälestusi Eesti ettevõtluse ja tööstuse ajaloost ning teisalt näidata, et ka tänastele hoonetele aitab lisada väärtust ja väärikust, kui mäletame, mis oli siin enne meid."

Rita Kull, endine Flora juhataja, jagab oma põnevust näituse üle, öeldes: "Flora omab meie kogukonna paljude inimeste südames erilist kohta. Ettevõte oli tuntud kui innovaatiliste toodete väljatöötaja ja kõrge tehnilise tasemega tootmisettevõte. Iga töötajat hinnati kui indiviidi, kes vajab tähelepanu ja austust. See näitus on tunnustus kõigile neile, kes on aastate jooksul panustanud Flora edu saavutamisse oma töö ja pühendumisega. Järgmisel aastal tähistab Flora juba oma 135. sünnipäeva ning nende aastate sisse mahub palju ajalugu. On tore, et saame seda ajalugu ka jagada ning anda inimestele võimaluse sellest osa saada". Flora Maja OÜ avaldab tänu kõigile, kes on aidanud kaasa selle näituse teostumisele ning kutsub kõiki näitust uudistama.

Pidevalt täienev püsinäitus fotodega on avatud kõikidele Flora Maja büroohoone külastajatele lahtioleku aegadel.
Toodete näitus jääb avatuks esialgu kuni 15. augustini A hoone esimesel korrusel, E-R 10:00-16:00.
Näituseruumi avab kõigile soovijatele hoone administraator. Näituse külastus on tasuta.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED