479 korteriga üürikorterite portfell, mis omandati 2021. aastal koostöös Vienna Insurance Group ja selle Läti tütarettevõttega BTA Insurance, on saavutanud olulise verstaposti. Portfelli arendus, kuhu kuulub neli kinnisvaraobjekti kolmes riigis, on täielikult lõpetatud ja kasutusele võetud. Eesmärk saavutati algsest ajakavast ning eelarvest veelgi efektiivsemalt vaatamata sõjast ja koroonapandeemiast tingitud ebastabiilsusele, mis on märkimisväärne saavutus Soome arenduspartnerilt YIT Groupilt. Nüüd, kui arendus on lõpuni viidud, on YIT Group osanike ringist väljunud, müües oma osakud Vienna Insurance Groupile.

linkmenu outside

Portfelli arenduse lõpetamisega on Lumi Capitali üürikorterite portfellis 2000 korterit, mille üürimine, haldamine ja arendamine toimub kõikides Balti riikide pealinnades: Tallinnas, Riias ja Vilniuses. 

Üle 70% portfellis olevatest korteritest on tänaseks välja üüritud, veel on saadaval kortereid ka hiljuti valminud Terbatas üürimajade kompleksis Riias, mis valmis täielikult septembri alguses. Piduliku avamise ajaks sisustatud näidiskorter sai tehtud koostöös Jyskiga. 

terbatas show apartment

Portfell on arendatud kõrgete ESG-eesmärkidega ning iga hoone puhul on käimas BREEAM-sertifitseerimise protsess, mille eesmärgiks on 2023/2024. aastal saavutada BREEAM-i väga hea või suurepärane tase. Lumi Capitali jaoks on oluline, et portfell on arendatud jätkusuutlikult, olles hoonete omaduste, disaini, ehituse kui kasutuse poolest keskkonnasäästlik.

Kõiki kortereid haldab ja üürib välja Lumi Capital, kasutades Lumi Kodud kaubamärki vastavalt www.lumikodud.ee, www.lumimajas.lv ja www.luminamai.lt veebilehtedel. Lumi Capitali üürikorterite portfell on suurim omanäoline investeeringute portfell Baltikumis.

Lumi Capital on 2013. aastal asutatud kinnisvarainvesteeringute juhtimisele keskendunud ettevõte. Lumi Capital on aktiivne investor Balti riikide äri- ja eluasemesektoris ning juhtiv üürielamute investeeringuid haldav ettevõte, mille portfelli kuulub ligikaudu 2000 korterit.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED