Lumi Capital annab hea meelega teada, et oleme Vilniuses Linkmenu kvartalis alustanud esimese üürimaja opereerimisega. Objekt valmis planeeritud ajagraafikus ning ehitustööde kvaliteediga võib igati rahul olla. See on meie jaoks märgiline tähis, kuna tegemist on esimese valminud üürimajaga Lumi Capital`i Leedu portfellis.Linkmenu 2Tegemist on kaasaegse skandinaavia stiilis elamukvartaliga, mis asub Vilniuse ühes kõige kiiremini arenevas ja kasvavas linnaosas, lühikese jalutuskäigu kaugusel kesklinnast. See on üheksast elamust koosnev kogukondlik linnak, kus Lumi Capital opereerib kahte hoonet, kokku 124 korteriga.

A+ energiamärgis ja terviklik elukeskkond on äratanud üüriturul suurt huvi, tänaseks on esimesed üürilepingud juba sõlmitud ning broneerimisnimekiri on pikk. Arenduses on pandud rõhku tervislike eluviiside tähtsusele – sinna on lisaks mänguväljakutele ja rohelistele sisehoovidele rajatud terviseradu, treeningalasid ning kaugele ei jää ka pargid, meelelahutuspiirkonnad ja vanalinn.LinkmenuTegutseme Vilniuses Lumi Kodude brändi all, mis on kohandatud kohalikku keelde. Lumi Namai kodulehelt https://luminamai.lt/en saab sarnaselt Eesti kodulehega (https://www.lumikodud.ee/) tutvuda pakutavate korterite, üüritingimuste ja muu olulise infoga. Samuti saab edastada oma andmed üürilepingu sõlmimiseks.

Lumi Capital on tehingu struktureerinud, juhtinud läbirääkimisi ning on investeeringu juhi ja operaatori rollis. Teised sama portfelli üürimajad Riias ja Tallinnas valmivad 2023. aastal. Kogu portfelli kohta saab täpsemalt lugeda: https://www.lumicapital.eu/uudised/2021/496-vigportfoolio

Linkmenu projekt on osa suuremast portfellitehingust, kus investoriteks Vienna Insurance Group-i tütarettevõte BTA Baltic Insurance Company ja YIT Group, kes on ka objektide arendaja.

Kontakt

LUMI CAPITAL
Kentmanni 4, Tallinn 10116, Estonia (5. korrus)
 

 

lumi kinnisvaraPROJEKTIDE KODULEHED